Beställning av Egen Tyst Retreat

Intresset har varit stort för att få tillgång till vårt material för att hålla en egen tyst retreat och vi är nu klara med sammanställningen av handboken samt meditativa ljud från naturen. Med materialet har du allt som du behöver för att anordna din egen retreat och du får praktiska förslag på hur du kan anpassa retreaten efter dina förutsättningar. De meditativa naturljuden fungerar bra för att stänga av yttre intryck, fungera avslappnande och skapa en god miljö för inre utveckling. Om du har några frågor om Egen Tyst Retreat är du alltid välkommen att kontakta oss.

Handbokens innehåll

1. Introduktion till Tyst Retreat
2. Praktiska tips och saker att tänka på
3. Hur man kan lägga upp en dag
4. Recept till mat som lugnar sinnet
5. Meditationsövningar
– Att stilla sinnet
– Att hitta tystnaden
– Mindfulness och att observera tankar
– Att lära sig att flyta med livet
– Att lära sig tillit till livet
6. Citat och visdom för att arbeta med tystnaden

Exempel från handboken

Tyst Egen Retreat kopia 7

Exempel från naturljuden

Fågelsång i skogen med brusande vind (11:45 minuter)

[sc_embed_player fileurl=”https://tystretreat.nu/audio/med2.mp3″]

Porlande vatten med fågelsång (09:15 minuter)

[sc_embed_player fileurl=”https://tystretreat.nu/audio/med4.mp3″]

Sagt om egen tyst retreat

Är glad att jag gjort det här. Tyckte det fungerade smidigt rent praktiskt och det var lätt att lyssna på övningarna och läsa handboken. Känner att jag blivit mer bekväm med mig själv och mitt liv och har blivit mer nöjd med det jag har. Hade svårt att riktigt få ro innan och strävade efter något som jag inte riktigt visste vad det var. Nu känner jag inte att jag måste sträva efter något, jag är stilla och det jag behöver för att må bra i livet kommer spontant. Rekommenderas!
Peter Svensson, Vadstena

Det känns som om man verkligen går till kärnan av sig själv. Jag har varit på en del retreats och läst en hel del om inre utveckling och ofta ska man lära sig något för att ändra på sig själv. Med tystnaden så ska man inte lära sig något för att ändra på sig själv eller åstadkomma något särskilt. Den processen sker av sig själv naturligt och man behöver bara vara där. Det man lär sig finns redan där och har alltid funnits där. Det känns mer som om man kommer ihåg något viktigt man har tappat. Det känns som att hitta hem. Verktygen i handboken har fungerat mycket bra för mig och jag känner att jag får ut mer av mig själv och livet än på mycket länge och så har det fortsatt. Det är en trygghet och tillit till livet som växer och blir djupare och djupare. Tack!
Lina Lundqvist, Stockholm

Beställ och ladda ner

    Jag vill beställa handboken (Pris/gåva 350kr)Jag vill beställa handboken + naturljuden (Pris/gåva 400kr)Jag vill beställa handboken + naturljuden + personlig coachning via mail (Pris/gåva 650kr)
     

    Ditt Namn

    Din Mail-adress

    Finns det något du vill tillägga?